dimecres, 9 de desembre del 2009

Primers Llobarros!





Aquests dies de festa he pogut sortir de pesca uns quants dies i he pogut notar lo freda que està l'aigua i la urgent necesitat de canvi de traje. És per això que el nou ja esta en camí.
He pogut sortir varis dies de pesca amb el Jorge i ens hem trobat molta corrent i aigües brutes, però per nosaltres ens és habitual, així que hem pogut aconseguir bones pesqueres hi ha profunditats on amb aquestes caracteristiques ens ha costat fer-les. Cal dir que començen a aparèixer molt bons pops i de bons tamanys.
Però destaco les sortides de pesca que hem fet amb el Roger que comença a pescar en hivern i de la millor manera possible, matan els primers llobarros de la temporada d'hivern.
Vàrem sortir junts de pesca ben dora pel mati i en una espera a 11.8m vaig fer el primer, després ell em va cridar que n'havia agafat un desde la superficie i finalment el Roger fent un "acecho" a poca aigua va poguer agafar-ne un altre de molt bon tamany. Va ser una sortida molt entretinguda de pesca però acompanyada de molt de fred i de bona companyia.
L'últim dia, el Roger i jo, ens vem tornar a tirar a l'aigua i estan en la superficie els dos, ens va passar un llobarro pel mig que el Roger no va trigar a disparar. Realment un bon començament de la temporada d'hivern.


Saluut!